Originum..

Som nováčik! Nechcem vytvárať dojem skúseného blogera, keďže toto je môj prvý blog, ktorý je naozaj dostupný verejnosti. Doteraz, keď som sa už rozhodol niečo napísať (nepočítam rôzne ročníkové práce, seminárky, diplomovku, rigoróznu prácu a pod.), toto moje "veledielo" mala možnosť čítať len úzka skupinka ľudí. Prevažne to boli kamaráti a rodina. Mám jedného z dobrých kamarátov, ktorý bloguje už dlhšie a myslím, že celkom "čitateľne". Ak niekoho neodradím týmto mojím prvým verejným digitálnym prejavom, môžete si Ondrejov blog prečítať tu.

Že o čom ?!
O nástrojoch k propagácii, o ideách a implementácii riešení, ktoré majú business alebo akúkoľvek inú aktivitu, ktorá má zmysel, posunúť o kúsok bližšie k úspechu vďaka IT, sociálnej kolaborácii, CRM alebo inými nástrojmi, ktoré vedia veľmi zjednodušiť život - keď sa vie, ako na to. Z môjho profesijného života, kde som pôsobil aj v jednej trojpísmenkovej nadnárodnej spoločnosti, v teame pracujúcom pre SMB segment za našimi hranicami, som sa dostal po malú rodinnú firmičku na krajnom západe Slovenska, ktorá sa na svoju veľkosť veľmi úspešne venuje SMB riešeniam a outsourcingu podporných služieb v oblasti IT.

   Dennodenná realita kontaktu so zákazníkmi ma motivovala k tomu neustále na sebe pracovať a zvládať odpovede na otázky zákazníkov, čo a ako robiť lepšie, napredovať a posúvať sa. Táto cesta ma priviedla až ku konštrukcii riešení pre Small and Medium Business, teda SMB Solutions.

"Neříkej mi, že to nejde - řekni mi, že to neumíš" - Tomáš Baťa

Tento výrok ikony podnikateľskej vrstvy v našom regióne a dovolím si tvrdiť, že aj vo svete, je pre mňa neustále motivujúcim výrokom a rád ho prednášam aj ľuďom, s ktorými hľadáme riešenie pre ich spoločnosť.

Komentáre